• Τηλ: +30 210 8846820 - 8
  • Γέλωνος 9, Αθήνα, 115 21
  • Email: info@novaco.gr

Τεχνογνωσία Έργων Υψηλής Αξίας

Η Novaco δραστηριοποιείται στον απαιτητικό τομέα της υποδειγματικής κατασκευής κατοικιών υψηλής αξίας (High-End), είτε πρόκειται για νέες κατασκευές, είτε για αποκαταστάσεις παλαιότερων κατασκευών ή ανακαινίσεις. Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών σχεδίασης-κατασκευής, χρησιμοποιώντας τους πιο ταλαντούχους τεχνίτες, τα πιο εκλεπτυσμένα ή εκλεκτά ή περίτεχνα υλικά και της τελευταίας λέξης τεχνικές κατασκευών. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας παραδίδουμε τα έργα με τη μέγιστη αρτιότητα, αξία και διαχρονικότητα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και εντός χρονοδιαγράμματος.

Πολυτελείς Κατοικίες

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μίας στάσης (one stop) στο σχεδιασμό και την κατασκευή, από την ιδέα έως την αποπεράτωση, βάζοντας ψηλά τον πήχη για την επιμέλεια και την ποιότητα.

Η ομάδα μας (διευθυντές έργων, αξιόπιστοι και φημισμένοι αρχιτέκτονες, μελετητές, μηχανικοί, κατασκευαστική ομάδα) επικοινωνεί τακτικά από την αρχή και σε όλα τα στάδια εκτέλεσης του έργου με τον ιδιοκτήτη για να διασφαλίσει ότι αναδεικνύεται η προσωπικότητα του πελάτη οι σχεδιαστικές του ιδέες, και το ατομικό του γούστο. Ο πελάτης με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του είναι σε θέση να επιλέξει από το ευρύ δίκτυο ειδικών, προμηθευτών και εκτενών εμπορικών εκπτώσεών μας.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, είναι ότι λόγω της γνώσης και της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε, μπορούμε να παντρέψουμε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και φινιρίσματα ή εσωτερικά τελειώματα (από τις υποδομές, έως την αποδοτικότητα κτιρίων και την τεχνολογία έξυπνων κτιρίων) με τον δημιουργικό και έξυπνο σχεδιασμό πολυτελών χώρων κατοικίας.

Υψηλή Αισθητική

Έχουμε εμμονή με την ενσωμάτωση κάθε λεπτομέρειας του σχεδιασμού και την εκτέλεση των ακριβών προδιαγραφών και τεχνικών.


Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και τις ανάγκες των πελατών, που χαρακτηρίζει την εταιρία μας, αντικατοπτρίζεται στο πάθος μας να υλοποιούμε έργα, σχεδιασμένα έως την τελευταία λεπτομέρεια, άρτια και επακριβή, εξισορροπώντας προσεκτικά την τεχνική ακεραιότητα με την αισθητική υπεροχή.

A living room industrial style.

An exterior of light blue neoclassical house

A high end lobby of companies premises

A high end exterior of building.