• Τηλ: +30 210 8846820 - 8
  • Γέλωνος 9, Αθήνα, 115 21
  • Email: info@novaco.gr

Yπηρεσίες Ειδικών Κατασκευών

Η Novaco αναπτύχθηκε σημαντικά τα τελευταία 25 χρόνια και έχει υιοθετήσει επιτυχώς την κάθετη επέκταση ως μέσο στρατηγική ανάπτυξης και διαχείρισης κινδύνων. Εκμεταλλευόμενοι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημά της εξειδίκευσης στον τομέα της μηχανικής και των κατασκευών (εταιρεία E&C), έχουμε διαφοροποιηθεί σε αγορές και περιοχές που είναι εγγενείς στον πυρήνα της τεχνογνωσίας μας και συμβάλλουν στη στρατηγική βιωσιμότητας. Η δραστηριοποίηση μας αφορά την ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων: τις δεξαμενές αποθήκευσης και τους ηλιακούς φωτοσωλήνες.

Δεξαμενές Αποθήκευσης

#Πιστοποιημένα Υλικά

#Εξατομικευμένες

#Χαμηλό Κόστος

 

 

 

Παραγωγή

Η Novaco αξιοποιώντας την εμπειρία της στην κατασκευή και την προμήθεια υλικών, παράγει δεξαμενές χάλυβα με χωρητικότητα αποθήκευσης έως και 2.000 m3.

Το γεγονός ότι τόσο ο σχεδιασμός όσο και η κατασκευή γίνονται στην Ελλάδα μας δίνει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη.
Οι συναρμολογούμενες δεξαμενές προσαρμόζονται εύκολα στον επιθυμητό όγκο και μέγεθος ανάλογα με τις απαιτήσεις, το υλικό που θα αποθηκευτεί και την τοποθεσία εγκατάστασης. Υπάρχουν διάφορες επιλογές υλικών και χαρακτηριστικών για να επιλέξει κάποιος το πάχος και τύπο γαλβανισμού των μεταλλικών φύλλων, πάχους και τύπου φιλμ που χρησιμοποιείται, την ποιότητα του προστατευτικού υφάσματος/ασκού, το υλικό και την ποιότητα της επικάλυψης των ιμάντων στήριξης.

Εφαρμογές

Οι δεξαμενές είναι κατάλληλες για βιομηχανική, εμπορική, δημοτική ή οικιακή χρήση σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών.

• Βιομηχανικές / Γεωργικές
Οποιοδήποτε κτίριο / βιομηχανία με ανάγκες αποθήκευσης, όπως βιομηχανικά υγρά/τρόφιμα, ύδρευση, άρδευση, πυρόσβεση, περιβαλλοντική διαχείριση. Μπορεί να περιλαμβάνει καλλιέργειες, φαρμακευτικά προϊόντα, ποτά,  ιχθυοτροφεία, ντίζελ, καύσιμα, αργό πετρέλαιο. 

• Εμπορικές / Δημοτικές
Κτίρια γραφείων, σχολεία, στρατόπεδα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, χώροι εργασίας, εμπορικές εγκαταστάσεις που χρειάζεται να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης λειψυδρίας και αύξημένου κόστους. Επίσης, εγκαταστάσεις και γεωγραφικές περιοχές που έχουν πιθανό κίνδυνο πυρκαγιάς ή / και δεν διαθέτουν δημοτική υποδομή νερού.

Τo σύστημα φωτισμού εσωτερικών χώρα που έχουμε συγκεντρώνει το φυσικό φως, το πολλαπλασιάζει και μέσω ενός θόλου το μεταφέρει εντός του κτιρίου, φωτίζοντας το εσωτερικό του. Μπορεί να έχετε βιώσει ότι ένα γραφείο χωρίς παράθυρα είναι ένα γραφείο όπου κανείς δεν προτιμά έναντι ενός με φυσικό φως ημέρας.

Η 25ετής εμπειρία μας μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο προηγμένα και αποτελεσματικά συστήματα φωτοσωλήνων.

Εφαρμογές

•  Κατάλληλοι για οποιαδήποτε βιομηχανική, εμπορική, δημόσια ή οικιακή χρήση, που τα ηλεκτρικά φώτα χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

•  Είναι ιδανική λύση για χρήση σε κτίρια που έχουν περιορισμένες δυνατότητες εγκατάστασης οροφής ή κάθετων παραθύρων.

•  Είναι για εταιρείες / οργανισμούς που προσανατολίζονται προς την βιώσιμη ανάπτυξη καθώς χρησιμοποιεί δωρεάν ενεργειακούς πόρους.

•  Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών που ξεκινούν από υπόγεια, γραφεία, έως κεντρικά γραφεία έδρας, σχολεία, νοσοκομεία, βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες, χώρους παραγωγής, σταθμούς μετρό, χώρους υποδοχής, γυμναστήρια, καταστήματα λιανικής.

Φωτοσωλήνες

#Στιβαρή Κατασκευή

#Ευελιξία

#Χαμηλό Κόστος